Bibbona Residence Új épület****

A tengertől 7kmre taláható földszintes kőépület 5 kisebb apartmannal 2/4főre, elegáns berendezéssel, légkondival, kerttel, kis medencével.

heti apartmanárak 2 főre 476-980 euro

korai foglalóknak 6-8% kedvezmény, 2017ben tele vannak aug 26ig és szept 2-9re

Cecinától délre található kis falu Bibbona, a parton szabad strandok vannak kilométer-hosszan és sok család nyaral itt gyerekekkel. A falu kb 3ezer lakosu, a dombra épület házak közötti szűk utcácskákkal, kőházakkal, boltívekkel és macskaköves terekkel, éttermekkel amiknek kinti asztalainál este is nagy a nyüzsgés. Az itteni tengerpart az olaszok körében nagyon kedvelt hiszen hosszú, homokos partjain van hely mindenkinek, a pineaerdők árnyékában lehet biciklizni... Erről a részről olvashattok bővebben a tengerpartos menübena Livorno-Piombino részen, ahogy a strandokról is, klikk ide.

A főépületben egy kis hotelt találhattok medencével ami nincsen fent itt nálam mert kicsit magasak az árai ( napi 200 euronál kezdődik a szobák ára.) Itt van azonban a recepcio ahol mindenkit beregisztrálnak és innen vezetnek fel a régi vagy ebben az esetben az új házhoz. Itt leeht biciklit kölcsönözni és információt is kapni a környékkel kapcsolatban. Mellesleg toszkán vagyis chianina marhákat tenyészetenek amiket láthatunk legelni egy bekereített részen az út mentén.

Az újabb épület egy hosszukás, földszintes kőépület az erdei tisztáson, amiben 5 apartman van, egymás után sorban. Hasonló beosztásúak és két oldalról is van bejáratuk, nagy üveges ajtókkal, elöl a bejárat és  hátul a kis kertek s9vénnyel elválasztva, kinti asztalokkal, de van napernyő, napágy is.  Az autókat a fák alatti parkolóban lehet hagyni, van kinti grill is. Az erdőben több kijelölt turistaútvonal is van amin sétákat lehet tenni. Tavaly készült itt a kertben egy meleg vízes jacuzzi ami 5*2 méteres tehát tavasszal és ősszel is meg lehet benne mártózni egy fárasztó nap után. A jacuzzi ahogy az apartmanok is nem alkalmas kisebb gyerekeknek...

Could not load widget with the id 196.

A bejáraton keresztül a nappali részbe érünk ahol egy (működő) kandaló előtt dívány és fotelek találhatóak. Aztán ezt egy folyosó köti össze a konyhával, de egy nyitott galléria van felette ahol a háló rész van ággyal, függőnnyel és plafon-ventilátorral. A folyosón van a kamra és szekrények és vele szemben a fürdőszoba bejárata amiben mosdókagyló, zuhanyfülke, wc és bidé is van. A galléria alatt átérve a másik oldalon a szintén magas menyezettű helységben van a konyha és étkező, ahonnan egy másik üveges ajtón lehet kilépni a teraszra (kinti étkezőasztal). Az épületben az első apartman az egyetlen amiben nem gallérián hanem külön szobában található az ágy, ennek körbe üveges ajtajai vannak és kicsit drágább (lásd táblázat) és 80m2es, a többi 60m2es.  Az apartmanok mindegyikében van egy komplett, felszerelt konyha hűtővel, elektromos sütővel, mindegyikben van légkondi, széf, a nappaliban a kandaló működik (tüzifát a parkoló mellett találhatsz), Tv külföldi adókkal, a fürdőben hajszárító, egy kis kamrában vasaló és vasalódeszka. A gallérián biztonsági okokból csak felnőttek vagy 11 év feletti gyerek aludhat, a nappaliban lévő egyszemélyes ágy matracának hossza 180cm. Új 2015től egy kisebb de melegvízes jacuzzi medence is van!!

egyéb: A közös helységben van egy mosógép amit ingyen lehet használni, a recepcion lehet mountainbike-ot kérni (ingyen).  Az apartmanokat du 2-8 között lehet elfoglalni és elutazáskor reggel 9ig el kell hagyni. Check in a főépületben a tulajdonos kis hoteljében (pontos útleírást és kordinátákat majd küldök). Internet wifi van.

heti apartmanárak 2017ben  (április 29- nov 4 között vannak nyitva):

kedvezmények: aki érkezés előtt több mitn 60 nappal foglal annak 8% kedvezményt adnak, aki 59-30 nappal korábban annak 6% kedvezményt. Aki két hétre foglal annak 15% kedvezményt adnak. A kedvezmények nem összevonhatók. 

2017ben tele vannak aug 26ig és szept 2-9re

euroban ápr.29-júni.2 júni.3-júli.14  juli.15-aug.4 aug.5-18
  szept.23-nov.4 aug.26 - szept.22 aug.19-25   
gallériás apartmanok 2főre (+1fő) 476 620 900 950
egyhálós apartman 2főre (+1fő) 506 650 930 980

Az árak egy hétre vagyis 7 éjre vonatkoznak, kötelező szombati érkezéssel, bár a holtszezonban (első oszlop) ettől hajlandóak eltérni. Az árak mindent  tartalmaznak: az adókat, ágynemüt és huzatot, végső takarítást és légkondit/fűtést, parkolást, internet wifi-t, mosógépet, mounatinbikeot és tüzifát is a kandalóhoz. A nyitott galléria miatt 11 éves kor alatti gyerekek nem jöhetnek - biztonsági okokból, de nagyobbaknak a lenti ágyon van alvási lehetőség amiért 40 eurot kérnek egy hétre. Állatokat nem lehet hozni. Aki szeretne reggelizni az a tulaj kis hoteljében (ahol a recepcio is van) megteheti naponta 18 euro/fő áron (bőséges kontinentális reggeli), vacsorát 35 euroért ugyanitt. Külön fizetendő helyben az idegenforgalmi adó minden 14 év felettinek, ami 0,50 euro/fő/éj , junius 1től szept 15ig. 

Foglalás/lemondás: az apartmanokat 35% előleggel lehet lefoglalni amit banki utalással lehet nekik eljuttatni (vagy hitelkártyával). Érkezés előtt 16 nappal kell feladni nekik újabb 45%ot és a hátralévő összeget (20%) érkezéskor kell kifizetni kp-ben vagy hitelkártyával. Aki lemondja a foglalását több mint 45 nappal érkezés előtt az visszakapja az előelget, utána elveszíti amit már elküldött. Aki nem akar utalni az megadhatja a hitelkártya adatait is mint garancia- így nem vesznek le róla semmit de ha lemondja akkor a fenti szabály szerint levesznek róla 35 illetve +45%ot. Aki lemondja a foglalását elveszíti az előleget. Akit érdekel ez  aház írjon nekem a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  emailcímre, ne felejtsétek beleírni hogy melyik szállást néztétet ki és hányan vagytok. Természetesen a foglalásért semmi plusz költséget nem kell fizetni.

Tenger légvonalban 7km, autóval 11km, Cecina 10 km, Livorno 45km, Piombino 50km, San Gimignano 65km, Pisa 70km, Siena 90km, Firenze 120km

contentmap_plugin

You have no rights to post comments

mobil

Telefon: +39 331 8508 145