DiTerra apartmanház***

Cecina tengerpartjától 20km-re található ez a nagy apartmanház fantasztikus panorámával, gondozott nagy kerttel, kis és nagy medencével, ideális családoknak. Légkondis apartmanok 2/4/6 főre

apt 4 főre heti 370-1.000 euro, kéthálós apt. 4-6 főre heti 420-1.070 euro, 3hálós 6 főre heti 600-1.500euro

Cecina tengerpartjára sok turista jut el hiszen Volterrától-Siénától ide vezetnek az utak, de a kavicsos part miatt inkább a környébeli partokat ajánlom fürdésre, dél felé Californiaba, Donoraticoba, San Vincenzo vagy északi irányban Vada, Mazzantába vagy Rosignano. A dombok és a tenger találkozása, a lustán kanyargó utak és dombtetőre épült kisebb, ismeretlen városkák várják nemcsak a strandolni vágyókat. Erről a részről olvashattok bővebben a Toszkána menüben a Volterra San Gimignano részben illetve a tengerpartos menüben.

Az épületegyüttes egy domb tetején található kb 2 hektár erdős terület közepén, ahol az etruszkok idejében is laktak már. Körbenézve a tipikus toszkán lankákon olyan híres városokat lehet lárni mint Volterra, a másik irányban kisebb települések Montecatini val di Cecina, Pomarance, Montescudaio, Casaglia, Quercietto amelyek mind megérnek egy rövidebb látogatást. Hosszú felujítás után 2006ban nyitottak, azóta persze  a kertben már megnőttek a növények, sok a levendula, jázmin és rozmaring bokor. A ház körül mindig lehet találni egy árnyas, csendes helyet nem kell még a medencéig sem elmenni. Középen található a lépcső tetején a recepcio ahol több nyelven lehet információt kapni. Különös gondot fordítanak a tisztaságra kint és bent amihez a vendéget segítségét is kérik

apartmanok: Követték a toszkán stílust a berendezésben is, a burkolatok, a fagerendák és a meleg színek is ezt tükrözik. Általában a nappali- konyhába lépünk be ahol egy étkezősarok is van, hűtőszekrény méyhűtő résszel, elektromos főzőlapok és a főzéshez tálaláshoz szükséges kellékek. A földszintieknek kertje az emeletieknek terasza van, egymás mellett vagy felett vannak, a völgy felé néz az bejáratuk. A legtöbb apartman egyhálós 2+2 főre (43m2), ezekben van egy hálószoba 2 főre, egy konyha étkezővel kihúzható dívánnyal még 2 főnek és persze fürdőszoba. Az épület előtérben egy szinttel lejjebb található egy kisebb épület amiben egymás mellett 4 kiemelt privát apartman van, ezek felett nincsen emelet, nagyobb kertjük van és jobban elszeparáltak a többinél (ezek is egyhálósak 2+2főre). Van 4-5 db 2hálós apartman (48m2) amikben a konyhán kívül két hálószoba van 2-2főre, tehát 4-6 fősek a dívánnyal. Aztán összenyitottak pár kisebb apartmant és így 3 nagyobb, 3hálós apartman is lett (75-90m2), amiben az étkezőn kívül 3 hálószoba is van, 2 fürdő és így 6-8 fősek a díványokkal (nem egyformák).

Mindegyikben van fürdőszoba zuhanykabinnal, bidével és saját bojlerrel, a melegvíz garantált minden órában.  Az ablakok mind szunyoghálóval ellátottak és spelettásak az ajtók is meg az ablakok is. Van egy tv is külföldi csatornákkal a konyhában, légkondicionáló a konyhában és a háló(k)ban ( de külön fizetendő). Mindenkinek elkerített része van a kertben vagy terasza és saját bejárata, árnyat adó tetővel kinti asztallal. Minden apartmanhoz van saját grill ami faszenes (amit nektek kell venni/vinni). Amit még hoznotok kell: szivacs és mosogatószer, szappan és só, bors, olaj, nincsen kenyérpirító sem sütő de van kotyogós kávéfőző, konyharuha és a fürdőkben törölközők minden méretben.

Could not load widget with the id 198.

A parkoló az épület alatti részen van egy árnyékot adó tetővel, az épület mögött az erdei út pedig egy tisztásra vezet fel ahol ping-pong asztal, játszótér és a két medence található. A kisebbik gyerekeknek alig kb 30centi mély, míg a nagyobbik kb 140centis és majd 200m2es a vízfelülete több lépcsőfokon lehet bemenni. Partján napágyak és nádtetős napernyők vannak, zuhany és gazzébo, mögötte árnyas részek, de a legszebb mégis a panoráma.

egyébA legközelebbi városka Pontegginori, ahol pékség, több üzlet, benzinkut, bank és étterem is található kb 10 perc autóval. Még közelebb kb 2 kmre van egy pizzéria (kedd este zárva) és kávézó. Az egyik legjobb étterem az Verde Oasi a főút mellett ahol isteni vaddisznópörköltet, vadnyulas tésztát és firenzei steaket, de pizzát és halas ételeket is lehet enni rusztikus környezetben vagy a kerthelységben. Kötelező a szombati érkezés (du 4-7 között) és a szombati távozás (reggel 10ig). Az internet kapcsolat cska a recepcio környékén működik és nem túl gyors. Reggelit vagy vacsorát nem lehet kérni. A tulajdonos családnak van egy fizető strandja is Cecinában tehát aki szeretne bérelni egy napernyőt napágyakkal a strandon az előre foglalhat egyet a recepcion. Megjegyzem hogy Cecinában a part nem homokos hanem apró kavicsos, de erről is írtam a tengerpartos menüben...A recepcio csak délelött van nyitva minden nap, angolul beszélnek, vannak információs broschurák a környékről és lehet bort is venni pár helyi termelőtől. A hely csak autóval közelíthető meg, az út utolsó 400 métere nincsen leaszfaltozva.

2017es apartmanárak

euroban ápr. 1g
ápr.1 - máj.27 máj. 27 - júli. 1

júli.1 - aug.26

végső

    szept.23tól  szept. 9 - 23  aug. 26 - szept. 9 takarítás
    napi heti  napi heti heti   heti  
egyhálós apartman 2+2 53 370 58 400 700 1.045 50
egyhálós privát 2+2 55 390 62 430 760 1.100 50
2hálós apartman 4+2 60 420 70 490 850
1.200 80
3hálós apartman 6 86 600 95 660 1.100 1.650 80

most 10% kedvezményt kap ezekből az árakból aki 2017 február 28ig foglalja le az apartmanját

Az árak egy apartmanra vonatkoznak, 7 éjre, kötelező szombati érkezéssel és elutazással főszezonban vagyis május 27től szept 26ig. Tartalmazzák az adókat, közműveket, ágyneműhuzatokat és törölközőket benti használatra, de nem tartalmazza a kötelező végső takarítást ami 50 euro az egyhálósak esetében és 80 euro a 2/3 hálósaknál. A konyharészt és edényeket tisztán kell átadni elutazáskor ettől függetlenül. A légkondicionáló használatáért heti 45 eurot kell fizetni az egyhálós és 55 eurot a 2hálós apartmanokban ha használjátok. Kis állatokat lehet hozni egyszeri 30 euros fizettség ellenében (függetlenül a tartókodás hosszától). A 3 évnél kisebb gyerekeknek tudnak kiságyat adni amiért heti 25 eurot kell fizetni, nagyobbaknak pótágy 50 euro egy hétre. Extra törölköző és ágyneműhuzat-csere fejenként 15 euros áron.

Foglalás/lemondás: A foglaláshoz 30% előleget kell küldeni a szállásnak banki átutalással. A többit helyben, érkezéskor kell fizetni kézpénzben a recepcion. Amennyiben valaki kénytelen lemondani az érkezés előtt kevesebb mint 30 nappal az előleg elveszik. Ha érdekel ez a ház írjatok nekem magyarul az új Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  emailcímre és meg tudom mondani hogy van-e még szabad aújpartman és a foglalásban is segítek.

falu boltokkal 4km, Cecina 15km, tengerpart 20km (Marina di Cecina), Volterra 24km, San Gimignano 50km, Siena vagy Pisa 75km, Firenze 125km

contentmap_plugin

You have no rights to post comments

mobil

Telefon: +39 331 8508 145