Gloria hotelje*** No68

Egy hangulatos kis toszkán városban található ez a családi hotel elegáns, rusztikusan berendezett szobákkal, van légkondi, itnernet és kedvező árak. Siena alatt Montalcino, Montepulciano környéke az egyik legszebb rész, borairól és termálfürdőiről híres terület - itt van Pienza, egy jellegzetesen középkori, dombtetőre épült város, fantasztikus kilátással, szűk utcákkal, kőházakkal, a tereken asztaloknál kávéznak az olaszok újságot olvasva.... .

2ágyas szoba reggelivel egész évben 79-110 euro között

Pienzáról sokat hallottam és nagyon tetszett pedig éppen esős napot fogtam ki - a már megszokott szűk sikátorok (talán még szűkebb a megszokottnál), többszázéves kőházak és templomok, terek galambokkal, pici boltocskák, férfiak a kávézó előtt kártyáznak... A legszebb mégis talán a kilátás ami a házak között kiérve az utca végére hirtelen tárul az utazó szeme elé: klasszikus lankás-ciprussoros-tanyás képről beszélek. A belvárosba autóval csak a helyiek hajthatnak be ezért én is inkább ezen kívüli szállást kerestem és talátlam is szerencsére, itt a parkolás sem gond de 200 méter a központ tehát gyalog is közel van. Bővebben írtam róla a régios menüben, klikk ide.

A hotel kívülről nem volt hatással rám, szinte észre sem vettem, belépve viszont rögtön bólintottam- ez szuper! A hall üveges ajtajain át az egész hall világos, az elegéns díványok és kandaló szinte húz oda és már süppedek is bele az egyik fotelbe. A meleg színek és elegancia folytatódik a szobákban is- de ne rohanjunk előre. A recepcion Gloria vár rám aki mosolyogva vezet végig az épületen ésminden egyes szobát megmutat az utolsó fürdőszoba sarokig- a tisztaság és harmonia lenyűgöző, van amelyik egy királyi kastályban is megállná a helyét.

Could not load widget with the id 215.

A hotelben összesen 8 szoba van amiből 5nek saját kis kertje is van, vagyis belépni a folyosóról lehet de a szobának van egy másik ajtaja amin keresztül egy kicsi zöld kertbe lehet kilépni, ahol kinti asztal is van. Mindegyik szobában más a berendezés vagyis más az ágy formája, színe de mindegyik elegáns és tágas. A szobákban van LCD tv, légkondi és fűtés, frigobár, hajszárító. Internet az egész épületben, a wifi ingyenes. Nem lehet bent egyik helységben sem dohányozni. A recepcion Gloria szinte egész nap ott van, beszél angolul és rengeteg információs anyaga van a környékkel kapcsolatban, tud ajánlani borospincét, bicikli útvonalat, éttermet stb.

Egyéb: a szobákat délután 2 és este 11 között lehet elfoglalni, és utaolsó napon reggel 10ig kell elhagyni. Állatokat nem lehet hozni hozzájuk. A legközelebbi vasútállomás a Chiusi Scalo. A hotelnek van egy pici belső udvara ahova pár autó befér, de előtte az utcán is van hely ingyen vagy szemben a benzinkúton. A recepcion van egy széf a vendégek számára. Idegenforgalmi adót kell külön fizetni minden 14 év feletti látogatónak, ez fejenként és naponta 0,70 euro maximum 5 éjre (tehát 10 éjesetén is csak 5re kell fizetni)

szobaár 

  • 2 főre, reggelivel 79-110 euro között 

Az ár attól függ hogy mikor es hány napra foglal valaki. Júliusban és novembertől márciusig 3 vagy több éj esetén 10% kedezményt adnak!! Az árban benne van a kontinentális büfé reggeli, internet wifi, adók (kivéve az idegenforgalmi adó),

Foglalás /lemondás: a szobákat hitelkártya garanciával lehet lefoglalni: nem vesznek le róla előleget, az egészet ott kell majd fizetni helyben. Ha valaki viszont lemondja a foglalását kevesebb mint 3 nappal érkezés előtt akkor leveszik róla egy éjszaka árát, aki nem érkezik meg bejelnetés nélkül attóla telejs összeget levonják. Aki inkább előleget szeretne utalni attól minimum egy éjszaka árát kérik banki utalással ami elveszik ha valaki kevesebb mint 15nappal érkezés előtt lemondja a foglalását. Akit érdekel ez a szállás az írjon Vikinek a megszokott Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  címre, de írja bele a szállás nevét.

Pienza belváros 200m, Montepulciano 12km, Bagno Vignoni 15km, Montalcino 20km, Cortona 45km, Siena 50km, Arezzo 60km, Firenze 110km, Pisa 210km

contentmap_plugin

You have no rights to post comments

mobil

Telefon: +39 331 8508 145